Umjesto da slavi, Miroslav Ilić se hvata za glavu: Velika tuga pokvarila porodičnu sreću (Foto)

Umjesto da slavi, Miroslav Ilić se hvata za glavu: Velika tuga pokvarila porodičnu sreću (Foto)

Nedavna proslava prvog rođendana unuke Miroslava Ilića bila je radosna prigoda s dozom tuge. Unatoč sreći oko tog događaja, proslavljeni pjevač još nije imao priliku upoznati kćer izvanbračnog sina, malenu Evu. Čini se da je sastanak, koji se očekivao s velikom nadom, odgođen na neodređeno vrijeme, što dovodi do dubokog osjećaja tuge.

Nedavnom presudom Višeg suda u Beogradu službeno je Devinu i Miroslavu priznata očinska veza. Vrijeme ove presude usklađeno s Evinim nadolazećim rođendanom dodaje intrigantan element. Međutim, unatoč potvrdi suda, pjevač i dalje oklijeva priznati ovu stvarnost, zbog čega razmišlja o svojim sljedećim koracima.

Nakon odluke suda, Mirjana se oglasila na svojoj Facebook stranici kako bi izrazila zahvalnost medijima koji su bili uz nju tijekom cijele muke i obećala svoju predanost zalaganju za reformu zakona. Nedavno je na svom profilu objavila preslatku sliku na kojoj je uz Miroslavovu unuku Evo i uhvatila veselu proslavu prvog rođendana djevojčice. Jedan od njenih pratitelja ostavio je komentar na fotografiju u kojem kaže da Eva ima Miroslavove oči.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *