Otišao je i odnio dio njenog srca, neutješna danima: Kuća naše popularne pjevačice zavijena u crno (Foto)

Otišao je i odnio dio njenog srca, neutješna danima: Kuća naše popularne pjevačice zavijena u crno (Foto)

Đorđe Đorđević Piloš, poznati harmonikaš i brat pjevačice Zlate Petrović, nažalost je napustio nas je, što je duboko pogodilo ožalošćenu pjevačicu. Zabilježeno je da je posljednje trenutke proveo u bolničkom krevetu, uz vjernu nazočnost Zlate Petrović veći dio hospitalizacije.

Nakon svog nastupa, nije gubila vrijeme na otkrivanje porazne vijesti o bratovoj smrti, što ju je nagnalo da požuri izravno iz zračne luke u medicinsku ustanovu. Prema riječima pouzdanog doušnika, brat Zlate Petrović se dulje vrijeme borio s komplikacijama na jetri, zbog čega je on nedavno primljen u bolnicu.


U znak iskrene počasti svojoj sestri Zlati, Đorđe je odlučio da ćerki podari identično ime. Ova izuzetna i šarmantna mlada djevojka, koju zovu i Zlata, posjeduje istu očaravajuću privlačnost kao i njena teta i ima izuzetan dar za pjevanje. Iako njezina slava nije sezala izvan rodne zemlje, uspjehe je nizala na pozornicama širom svijeta. Osim toga, Piloš, legendarna ličnost naših prostora, stekao je široku afirmaciju kao izniman harmonikaš.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *