Osam čena bijelog luka stavila u litar vode, pa se desilo čudo: Cijelo tijeIo joj zahvalno, radila to 7 dana svako jutro (Recept)

Osam čena bijelog luka stavila u litar vode, pa se desilo čudo: Cijelo tijeIo joj zahvalno, radila to 7 dana svako jutro (Recept)

Kada pojedinci postanu svjesni početnih znakova obične prehlade, mogu odmah odlučiti upotrijebiti ovu mješavinu. Sastojci potrebni za ovu smjesu su 8 režnjeva češnjaka i jedna litra vode bez okusa. Započnite čišćenjem i prepolovljivanjem svakog klinčića, a zatim ih isperite vodom prije nego što ih stavite u staklenku. Da biste dovršili smjesu, ulijte jednu litru vode u staklenku, zatvorite je i ostavite u hladnjaku jedan sat prije upotrebe.


Nakon što se odlučite za ovu mješavinu, potrebno je pomiješati četvrtinu šolje ove vode sa šalicom obične vode. Tokom prvog dana konzumirat ćete novu dozu svakih devedeset minuta, a što se tiče sljedećeg dana, preporuča se uzimanje ovog pripravka otprilike svaka dva sata.

Jednom pripremljena smjesa se može uzimati više puta dnevno. Četvrtog dana potrebno je napraviti svježu seriju i koristiti je sljedećih dana. Ključno je smjesu stalno čuvati u hladnjaku. Nadamo se da će vam ovo pomoći, a za više zanimljivog i korisnog sadržaja nastavite da nas pratite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *