Žene rođene na ove datume predodređene su da prije ili kasnije postanu bogate!

Žene rođene na ove datume predodređene su da prije ili kasnije postanu bogate!

Poznata numerologinja Ana Halk sugerira da žene rođene na određene datume posjeduju prirodnu snagu, neovisnost i izvanrednu sposobnost da se s lakoćom snalaze u svakom okruženju. Uvriježeno je mišljenje da žene rođene na određene datume imaju prirodnu sklonost gomilanju bogatstva.

Izvanredne žene o kojima je riječ posjeduju sposobnost osvjetljavanja najfinijih aspekata života. Zrače gracioznošću, postižu trijumf i njeguju visoke ambicije. Zapanjujuće je otkriće da značajna većina ovih izuzetnih pojedinaca ima isti datum rođenja. Zagovornici numerologije tvrde da je ova pojava sve samo ne slučajnost.


Žene koje su rođene na određene datume posjeduju izvanredne osobine, kao što su snaga, neovisnost, natjecateljska priroda, popularnost unutar svojih zajednica, snažna radna etika i obilje energije. Muškarci često zavide na samopouzdanju koje te žene posjeduju bez napora kada je riječ o branjenju svojih uvjerenja, jer nastoje postići istu razinu samopouzdanja.

Ovaj fenomen posebno je raširen među ženama koje imaju rođendane na ove datume u mjesecu: 4., 7., 8., 11., 13., 17., 19., 25., 29. i 31. Primjenjiv je na osobe koje spadaju u horoskopske znakove Ovan, Bik, Lav ili Škorpion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *