Važno obavještenje za sve naše ljude koji žive u Njemačkoj! Zar i to da dočekamo.. (Foto)

Važno obavještenje za sve naše ljude koji žive u Njemačkoj! Zar i to da dočekamo.. (Foto)

S lakoćom vašeg mobilnog uređaja, možete prelaziti između različitih vremenskih zona, kontinenata i kultura, izbjegavajući gnjavažu potrebe za mijenjanjem SIM kartica. Dok ste u Njemačkoj, možete kupiti mobilnu karticu koja ne samo da pruža iste prednosti kao i drugi lokalni operateri, već nudi i dodatne pogodnosti po povratku u rodni grad ili putovanju izvan Europske unije.

Prelaskom na mobilnu mrežu MTEL Njemačka možete zadržati postojeći broj, a pritom uživati ​​u pogodnostima da nemate usluge roaminga u zemljama EU, Švicarskoj, Velikoj Britaniji ili na području bivše Jugoslavije. Po dolasku u Bosnu i Hercegovinu, vaš telefon će se bez napora spojiti na mrežu m:tel-a, što vam daje ekskluzivnu prednost besplatnih razgovora sa svim korisnicima unutar MTEL zone.

Iako se pozivi između korisnika na različitim mrežama obično naplaćuju u roamingu, imate prednost neograničenih razgovora sa svojim prijateljima ili familijom u Srbiji koji su pretplaćeni na MTS mrežu, bez obzira na njihov izbor mobilne ili fiksne komunikacije.

Kada putujete u Tursku, Albaniju, Egipat, Izrael ili Indiju, ući ćete u Friendly Zone MTEL mreže. Ovo garantira da će vaš trenutni paket pružiti široku pokrivenost u tim zemljama, a svi dolazni pozivi bit će oslobođeni plaćanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *