"Sotono, moj zadatak je izvršen, napuštam svijet" U kući para koji je ubio djecu pa sebe nađene zastrašujuće poruke i predmeti (Foto)

“Sotono, moj zadatak je izvršen, napuštam svijet” U kući para koji je ubio djecu pa sebe nađene zastrašujuće poruke i predmeti (Foto)

U proganjajućoj poruci u bilježnici koju je Lav P.S. (25) i njegove supruge Martine (23) prije njihovih tragičnih samoubojstava, jeziva bilješka otkriva Leovu izjavu: “Moja misija je završena, Sotono… Napuštam ovaj svet…”


Šokantna stvarnost sektaškog prijestupa izašla je na vidjelo kada su Lav i Martina u petak navečer oko 22 sata skočili s krova solitera u novosadskom naselju Liman. Zbog nedostatka identifikacije, analiza otisaka prstiju bila je neophodna kako bi se utvrdio njihov identitet, što je naposljetku dovelo vlasti do njihove iznajmljene kuće u Petrovaradinu sljedećeg dana oko 17 sati.

Već po ulasku suočili su se s prizorom neopisivog užasa koji će zasigurno zauvijek ostaviti trag u njihovoj psihi. Beživotna tijela djece ležala su na krevetu, a na zidovima bili su zagonetni egipatski simboli zvani “ankhs”, koji simboliziraju vječno postojanje i podsjećaju na križ s jedinstvenom “ručkom”.

Nakon daljnjeg istraživanja stana, otkriveno je mnoštvo tvrdih bilježnica u ladicama i jednom ormaru. Ove su bilježnice sadržavale Leova duboka razmišljanja o predodžbama zagrobnog života i vječnog postojanja. Zapisi snažno ukazuju na to da su i Leo i Martina bili pod utjecajem opasne sekte, što je dovelo do toga da njihove umove proguta tama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *