Svi su joj se smijali zbog opšteg neznanja! Mimi Oro izvadila silikone, promijenila lični opis i šokirala novim izgledom (Foto)

Svi su joj se smijali zbog opšteg neznanja! Mimi Oro izvadila silikone, promijenila lični opis i šokirala novim izgledom (Foto)

Svojedobno je Mimi Oro, poznata i kao starleta Milica Živanović, hipnotizirala javnost svojim odgovorima na vrlo popularnom kvizu i izazvala značajan odjek u javnosti. Tokom tog vremenskog okvira, njezino ograničeno razumijevanje trajanja rata, pogrešno prepoznavanje boja nacionalne himne i zastave, te ljupko pogrešno izgovaranje “oro” umjesto “orao” rezultiralo je zaradom tog nadimka.

U prošlosti je bila poznata po svom osebujnom izgledu silikona, ali prije nekoliko godina odlučila ih je sve skinuti i u potpunosti prigrliti svoj prirodni izgled, na transformaciju na koju je uvelike utjecao njezin dečko. Nakon kontroverzi oko kviza, nastavila je sudjelovati u reality programu Parovi, gdje se nije proslavila, ali se uspješno klonila svake upletenosti u brojne skandale.

Značajna promjena mogla se uočiti u njenom fizičkom izgledu jer je odabrala drugu boju kose i smanjila usne. Promjene na Miminim grudima, licu i usnama su nedvojbeno vidljive, iako se sada čini kao obična djevojka.

Sama Mimi Oro ponosno je na svom Instagramu otkrila da je osigurala posao revizora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *