Zavirite u luks stan od 500.000 € u centru Beograda: Mali raj Ane Nikolić - kamin, mermer, a soba za kćerku kao iz bajke

Zavirite u luks stan od 500.000 € u centru Beograda: Mali raj Ane Nikolić – kamin, mermer, a soba za kćerku kao iz bajke

U posljenje vrijeme je pjevačica Ana Nikolić bila mnogo puta u javnosti i većinom je to bilo radi nekih skandala, a poslije razvoda od pjevača Raste su Ana i njena kćerka živjela u luksuznom stanu u Beogradu koji je vrijedan nekih 500.000 eura.

U stanu od Ane Nikolić se može vidjeti da sve odiše sa luksuzom i pjevačica je njega uredila po svom ukusu i većinom je to u svjetlim tonovima, pa je sav namještaj u bijeloj i roze, te krem bojama.

Dnevna soba ima veliki kamin i televizor, dok često sa te lokacije Ana objavljuje fotografije na društvenim mrežama i također se može primijetiti a stan ima dosta ukrasnih detalja i knjiga, dok se u hodniku nalazi i veliki ormar, te traka za trčanja gdje pjevačica često vježba.

Soba od njene kćerke je također posebna jer izgleda kao da je iz bajke, a na plafonu je oslikano nebo, pa cijela soba izgleda kao princezina soba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *