“Melina je godinu i po sa tim muškarcem” Isplivale nove šok tvrdnje o razvodu Harisa Džinovića i modne kreatorke! (Foto)

“Melina je godinu i po sa tim muškarcem” Isplivale nove šok tvrdnje o razvodu Harisa Džinovića i modne kreatorke! (Foto)

Melina i Haris Džinović, koji su u braku 22 godine, donijeli su tešku odluku da svoj brak privedu kraju. Nagađanja raznih medija daju naslutiti da je poznata modna dizajnerica već započela novo poglavlje na njihovom putu. Haris Džinović otvoreno je hrvatskim medijima priznao da se on i Melina službeno razvode, priznavši da je njezin izbor bio prekinuti njihovu vezu.

“Razlog njezina odlaska nalazi se isključivo u njoj, jer ja nisam bio inicijator našeg rastanka. Često se kaže da prevareni muž posljednji sazna. Dok neki tvrde da je razvod nakon smrti najteže iskušenje, ja bih s poštovanjem osporio tu tvrdnju. Kako, možete se raspitati? Pa, ako ti moja prisutnost nije po volji, neka bude tako.”

Kruže nagađanja da je Melina trenutno u romantičnoj vezi s drugom osobom. Prema dojavljivaču, Melina je s određenim gospodinom u privrženoj vezi već godinu i pol dana. Zajednica je itekako svjesna identiteta ovog čovjeka, iako se čini da postoji oklijevanje oko širenja ove priče.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *