Sličnost sa Harisom je velika: Zbog ovog milionera je Melina napustila muža i dom (Foto)

Sličnost sa Harisom je velika: Zbog ovog milionera je Melina napustila muža i dom (Foto)

Otkako se pročula vijest o razvodu, Haris i Melina Džinović plijenili su pažnju javnosti. U nedavnoj izjavi pjevač je otkrio da je upravo Melina prva izrazila namjeru da okončaju njihov brak. Kraj braka Harisa i Meline, para koji je više od dvadeset godina uživao u ljubavi potaknuo je znatiželju oko faktora koji su doveli do njihovog rastanka. Prema medijskim izvorima, vjeruje se da je treća osoba pridonijela raspadu njihove zajednice.

Na temelju njihove tvrdnje, Melina je bila u dubokoj emocionalnoj vezi s bivšim nogometašem koji je postao uspješan poduzetnik, grabeći profitabilne prilike u inostranstvu. Trenutno je aktivno uključen u unosne poslovne pothvate u inozemstvu. Nakon te afere, i ona i Haris donijeli su zajedničku odluku da prekinu svoj burni brak.

Melina Džinović nedavno je na svom Instagram profilu objavila citat voditeljice Sanje Marinković, zbog kojeg mnogi nagađaju da bi mogao aludirati na potencijalni krah njenog braka s Harisom: Uvijek postoji taj jedan muškarac koji ima moć natjerati vaše srce da ubrzano lupa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *