“Ceca se švalerisala sa sportistom, krila ga od muža!" Žabac šokirao u emisiji, "varao je sa poznatom pjevačicom" (Foto)

“Ceca se švalerisala sa sportistom, krila ga od muža!” Žabac šokirao u emisiji, “varao je sa poznatom pjevačicom” (Foto)

Nebojša Tubić Žabac otkrio je da je proslavljeni domaći sportaš u isto vrijeme bio u ljubavnim vezama s Nevenom Stamenković i Svetlanom Cecom Ražnatović. Poznati biznismen kontroverzne reputacije, koji je bio povezan s pjevačicom Gocom Božinovskom, nedavno je u televizijskom gostovanju otkrio intrigantne detalje o Cecinoj vezi s rukometašem Kapisodom.

Usred nastupa Žabac je iskoristio trenutak za razgovor o sklonosti Elene Karić prema materijalnom bogatstvu i njezinoj vezi s Andrijom Draškovićem. Istaknuo je čestu pojavu da su pjevačice u vezi s asertivnim muškarcima. Žabac je čvrsto tvrdio da vjeruje u prevladavajuću dinamiku moći, navodeći da muškarci imaju autoritet nad ženama u društvu.


Žabac je tokom emisije dao dodatne informacije, rekavši da je Šijan, kao i Kapisoda, zapažena osoba poznata po izuzetnom fizičkom izgledu. Kapisoda, inače rukometaš, u to je vrijeme bio u ljubavnoj vezi s Nevenom Stamenković, ali je prikriveno flertovao s Cecom. Žabac je u emisiji prvi put otkrio da ga je Ceca skrivala od supruga zbog njegove opasne naravi, pa se pobrinula da njihova veza ostane tajna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *