Prvo oglašavanje slomljenog Darka Filipovića nakon tragedije koja ga je zadesila: Bila je puna života, mnogo je voljela moju kćerku... (Foto)

Prvo oglašavanje slomljenog Darka Filipovića nakon tragedije koja ga je zadesila: Bila je puna života, mnogo je voljela moju kćerku… (Foto)

U nedavnoj objavi na Instagramu, Darko Filipović, podijelio je potresnu vijest koja ga je duboko pogodila. Važno je napomenuti da se on oprostio od svoje prijateljice V.Š., koji je tragično preminula u nesreći kod Niša.

“Dijete, član prijatelja naše porodice, posjedovalo je izvanredne i besprijekorne kvalitete. Između nje i moje kćeri postojala je duboka veza i bila je uzvraćena.”

Pjevači je priznao izuzetnu prirodu njihove porodice. Nažalost, nisu ostali pošteđeni okrutne ruke tragedije. Pjevači je to prepoznao kao surovu životnu istinu i nastavio iznositi svoje misli. Darko Filipović se na svom Instagram profilu oprostio od nedavno preminule Vaide, čime su njegovi pratitelji ostali u čudu. Izljevi sućuti koji su uslijedili nakon njegove objave očitovali su se kroz mnoštvo komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Darko Filipovic (@darkofilipovic_official)

Dok je boravio u dalekoj Australiji, Filipović je primio vijest o Vaidinom odlasku i iskoristio priliku da joj oda iskrenu počast, zaželjevši joj miran počinak. Izrazio je duboko poštovanje zbog privilegije što ju je imao priliku upoznati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *