"Sramota šta rade, misle da su iznad zakona!" Komšije Mileta Kitića progovorile o bahatosti i prekršaju: "Prijavili smo ih!" (Foto)

“Sramota šta rade, misle da su iznad zakona!” Komšije Mileta Kitića progovorile o bahatosti i prekršaju: “Prijavili smo ih!” (Foto)

Unatoč velikom kruženju alarmantnih vijesti i slika koje prikazuju Mileta Kitić i Martu Savić kako koriste rampe kako bi zauzele parkirno mjesto ispred svoje kuće, emocije javnosti ostale su sve samo ne mirne. U razgovoru s pjevačevim komšijama pokazalo se da ih je drsko ponašanje glazbenog para zateklo nespremne.

“Pogled na njihovo ponašanje nedvojbeno je obeshrabrujući. Imaju li doista dojam da su imuni na propise koji vrijede za sve? Uložili smo brojne pritužbe s očekivanjem da će ovaj problem biti brzo riješen. Osim što posjeduju garažu, izgradili su rampu, kao da njihovo pravo nema granica.”


Svoje građevinske poduhvate izvodili su bez obzira na komšije, jer su ih propustili obavijestiti, pokazujući prividnu ravnodušnost prema vlastitom statusu celebrityja. Stalna prisutnost tjelohranitelja koji prate njihovu kćer ostavila je zajednicu potpuno nesvjesnom njezinih aktivnosti i nastojanja u glazbenoj industriji. Ovo je otkriće razumljivo šokiralo i uznemirilo komšije. Uprkos našim upornim nastojanjima da kontaktiramo Mileta, naši upiti ostali su bez odgovora, pa smo ostali bez ikakvih informacija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *