Ne mogu biti jadnica koja želi da joj se Bosiljčić vrati: Jelena priznala zašto se rastala od Ivana

Ne mogu biti jadnica koja želi da joj se Bosiljčić vrati: Jelena priznala zašto se rastala od Ivana

Prilično je neočekivano saznati da su Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić odlučili prekinuti vezu zbog uplitanja medija. Ovaj par, kojem su se mnogi divili zbog braka punog ljubavi i poštovanja, suočio se s velikim izazovima. Na vrhuncu svojih karijera našli su se u situaciji u kojoj je postalo teško podnositi neumoljivu pozornost javnosti koja je neprestano bila znatiželjna za svaki njihov postupak.

Uz žestoku pozornost javnosti, Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić donijeli su tešku odluku o prekidu jednogodišnje veze. Nemilosrdna medijska pažnja pokazala se prevelikom za njih. U retrospektivi, Jelena priznaje da su se u to vrijeme mogli nositi s izazovima s izuzetnom otpornošću.


Nakon razlaza s Ivanom, Jelena je otvoreno s javnošću podijelila svoje emocije, priznajući da još uvijek postoji intenzitet. Ta ju je samosvijest potaknula da shvati da ne može izvesti pjesmu koja je prikazuje kao “nemirnu ženu” koja žudi za Bosiljčićevim povratkom. Nakon što se pomirila s Ivanom, Jelena je naposljetku odlučila objaviti pjesmu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *