Brak je bio gotov pre više od godinu dana, gospođa se iselila: Haris otkrio nove detalje razvoda

Brak je bio gotov pre više od godinu dana, gospođa se iselila: Haris otkrio nove detalje razvoda

Mediji su zaista preplavljeni sa pričom o Harisu Džinoviću i njegovoj zakonito vjenčanoj supruzi Melini, a neočekivana vijest o njihovom razvodu je bila zaista šok za mnoge. Ipak, može se sada primijetiti da je par vješto krio svoje nesuglasice i nije htio da donese neke nagle odluke, ali je izgleda došao njihovoj ljubavi kraj.

Pjevač je tako otkrio u skorijem intervjuu kako je njihov brak bio u krizi i da je već završio prije godinu dana, a također je otkrio da je on bio taj koji je preuzeo čitavu brigu o djeci kod kuće.

“Ona je mene ostavila, a nije bilo obrnuto i svjesna je razloga svoje odluke. Za mene je bilo izazovno vrieme prije nekih godinu dana jer je moja porodica prolazila kroz teško razoblje, a nekada smo svi živjeli zjedno ali se ona dobrovoljno iselila i pomirenje nije bilo u opciji”, rekao je Haris.

Također se Haris već iselio iz njihove vile na Senjku, a tamo je Melina ostala sa djecom i brakorazvodna parnia je trenutno u toku, dok će se o podijeli imovine da odluči naknadno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *