Haos u Zvezdama Granda - Ana Sević nije znala šta ju je snašlo! Saša joj odbrusio kao nikad nikom: Neka voditeljka prestane da...

Haos u Zvezdama Granda – Ana Sević nije znala šta ju je snašlo! Saša joj odbrusio kao nikad nikom: Neka voditeljka prestane da…

U najnovijoj epizodi “Zvezda Granda” na Pinku, Aleksandra Ivanov, takmičarka iz tima Marije Šerifović, imala je zapažen debi uz svoju kolegicu Ivanu Šundić, koja ove sezone predstavlja Snežanu Đurišić. U dvoboju je slavila Ivana koja je osvojila jednoglasnu podršku svih šest članova stručnog žirija. S druge strane, Aleksandra je dobila dva glasa manje, što ju je stavilo u neznatno lošiji položaj.

Ipak, opaska Saše Popovića upućena voditeljici Ani Sević ubrzo je postala žarište emisije. Započevši program, voditeljica Ana Sević pohvalila je djevojke na izvrsnom početku, izrazivši oduševljenje Ivaninim izvrsnim nastupom koji joj osigurava napredak. Iako je Aleksandra dobila nešto manje glasova, ipak je odradila impresivan nastup, a čestitala joj je i Ana Sević.

Fokus pažnje skrenuo je i na Sašu Popovića. Saša je izrazio uvjerenje da se voditelj treba suzdržati od ocjenjivanja, bez obzira na razinu talenta osobe. Sevićka na to nije rekla ni riječi nego je uzvratila podrugljivim osmijehom. Nadolazeće emisije otkrit će rasplet ove situacije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *