Neviđeni haos u Brestaču: Darko Lazić u ratu sa majkom, a evo zašto je Branka napala sina!

Neviđeni haos u Brestaču: Darko Lazić u ratu sa majkom, a evo zašto je Branka napala sina!

Darko Lazić nedavno se posvađao sa svojom majkom Brankom, koja ga je optužila za zanemarivanje njegove djece. Iako je došlo do kratkog predaha, sukob se ponovno rasplamsao. Čvrsto je uvjerena da Darko treba više vremena posvetiti svojoj djeci Loreni i Alekseju.

Branka, prema pouzdanom izvoru iz obitelji Lazić, doživljava ogromnu frustraciju zbog Darkovog konstantnog neispunjavanja obaveza. Iako priznaje i potiče njegovu želju za opuštanjem i izletima s Katarinom, Branka čvrsto drži da mu djeca uvijek trebaju biti prioritet.


Lorena je sretna što je blagoslovljena podrškom Ane, njezinog supružnika i polubraće i sestara, koji joj velikodušno nude prilike za odmor i zimovanje. Zahvaljujući njihovoj podršci, Loreni ništa ne nedostaje, jer bi bila zatvorena u svom domu da se oslanjala samo na Darka.

U trenucima nevolje često se obraćala baki Branki, uplakana tražeći pojedinosti o tome gdje je njezin otac i očekivanom dolasku. Ovaj tekući scenarij jako je uznemirio Branku, što je dovelo do sukoba s Darkom i naposljetku uzrokujući desetodnevno razdoblje šutnje među njima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *