Keba ponizo Anu Bekutu u direktnom programu! Saša Popović odmah reagovao: Sram te bilo stvarno...

Keba ponizo Anu Bekutu u direktnom programu! Saša Popović odmah reagovao: Sram te bilo stvarno…

Glazbena industrija godinama je blagoslovljena prisutnošću Dragana Kojića Kebe, koji je pod svojim renomiranim nadimkom stekao veliku slavu. Ipak, malo je poznato da ovaj nadimak zapravo potječe iz Kebinih ranih godina. Dok je bio privremeni član žirija u Zvezdama Granda, Keba je iskoristio priliku da se osvrne na temu i svima prisutnima pojasni značenje svog nadimka i njegove asocijacije na Bekuut, koju trenutno mijenja.

S nepunih sedam godina moj djed Branko dao mi je nadimak od neizmjerne važnosti što označava oštru sablju. Zanimljivo,  ime Ane Bekute, u prijevodu znači “Bekuta, vašarski nož”. Ova tranzicija nije bila puka slučajnost, kako je uz osmijeh objasnio Kojić.

Popović se nasmijao, izrazivši nevjericu i zabavljenost, jer je duhovito primijetio da je on sablja, a Ana vašarski nož. U nedavnoj epizodi Zvezda Granda jedna je takmičarki otvoreno izrazila želju da pokaže svoj talent obradom Severinine pjesme. Međutim, Saša se ubacio i zabranio joj da nastavi s izborom zbog Severinine veze s Kebom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *