Nakon konflikta usIjedio kraj braka: Poznato zbog čega se razvela Seka Aleksić

Nakon konflikta usIjedio kraj braka: Poznato zbog čega se razvela Seka Aleksić

Sa godinama je pjevačica Seka ALeksić i zadržla status kao jedna od najcjenjenijih pjevačica, a osim uspješne karijere koju je napravila je ponosna majka dva sina, te je u sretnom braku sa Veljkom Piljkićem sa kojim ona živi u Staroj Pazovi već godinama.

Slabije poznata činjenica jeste ta da je Seka imala brak prije nego što je upoznala Veljka i to nije bilo nikako jednostavno, a tako je u svojim ranijim dvadesetim godinama ona bila udata za Dušana Vasilića iz Bijeljine.

Taj brak se završio poslije samo godinu dana i njena brzopleta odluka je donijeta u vrijeme kada je živjela u Švicarskoj, pa je imala jake p0sljedice. Nakon što su se oni razveli Dušan je rekaokako Seka duguje 40.000 eura njemu koje je on uložio u njenu karijeru kako bi izdala prvi CD.

Dušan je i jednom prilikom izjavio kako je od nje htio napraviti estradnog lika, a ne običnu kafansku pjevačicu. Također je izjavio da su sjeli i izračunali da je posao kojeg je on finansirao bio 40.000 eura, a da su se dogovorili da ona dalje nastavi bez njega ali da mu ispati 23.000 eura. Oni se jednostavno nisu slagali i nisu bili na istoj talasnoj dužini pa su se zbog toga i razveli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *