Doktor Radak otkriva kako može da se spreči m0ždani udar i “podmIadi” mozak: Evo koji suplementi “hrane” sive ćelije

Doktor Radak otkriva kako može da se spreči m0ždani udar i “podmIadi” mozak: Evo koji suplementi “hrane” sive ćelije

Doktor Radak često i otkriva preko društvenih mreža savjete o prevenciji m0ždanog i podmlađivanju mozga, bacajući svjetlo na dodatke prehrane koji hrane i podržavaju zdravlje od naših sivih stanica, dok je o tome i razgovarao u emisiji.

Prema njegovim riječima, mozak je najviše osjetljiv na 0zljede, a najbitnija je moždana cirkulacija koja služi u svrhu spriječavanju 0zljeda i za prehranu hipofize, te pinealne žlijezde i središnjih regulatornih tijela od našeg endokrinog sistema, a regulacijom sa hormonalnih sistema se metabolizam obnavlja.

Memori vel su dodaci koji sadrže molekulu koja se nalazi u majčinom mlijeku i odbačenom mesu 0rgana, te su sastavni dio staničnih membrana i sinapsi, dok je provedeno više od stotinu kliničkih studija kako bi se mogla utvrditi učinkovitost ovog lijeka i sličnih komponenti. Također su mnogi rezultati pokazali pozitivne učinke kod djece koje imaju p0teškoće u koncentraciji i usporen neurološki razvoj, te kod odraslih u ranoj fazi demencije, dok su ovi dodaci obećavajući u spriječavanju vaskularne demecije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *