Nema više kovrčave kose! Lidija Vukićević pokazala novu frizuru nakon 50 godina - Neprepoznatljiva! (Foto)

Nema više kovrčave kose! Lidija Vukićević pokazala novu frizuru nakon 50 godina – Neprepoznatljiva! (Foto)

Glumica Lidija Vukićević ističe se svojom prepoznatljivom dugom, crnom, kovrčavom kosom, a vrijedi istaknuti kako je prije tri godine pozornost privukla neočekivanom objavom na Instagramu. U iznenađujućem potezu, glumica je donijela hrabru odluku promijeniti stvari i ostavila svoje obožavatelje u čudu zadivljujućom objavom na Instagramu. Naime, Lidija je odlučila transformirati svoj izgled izravnavši kosu, otkrivši svjež i dosad neviđen izgled.


Nakon što je Lidia podijelila svoje otkriće o pronalasku partnera koji je igrom slučaja 15 godina mlađi, komentari su se brzo zapljusnuli obasipajući je komplimentima i potvrđujući da izgleda fantastično u svemu što odjene.

“S ulaskom mog voljenog, preplavio me svježi val sreće. Moja potraga za srodnom dušom ostaje postojana, jer čvrsto vjerujem da veze napreduju kada su utemeljene na zajedničkim vrijednostima. Ne tražim nekoga koga ću uvjeriti, već suputnika koji rado prihvaća moje vodstvo. Pojedinci koji su me htjeli potkopati na kraju su se suočili s vlastitom propašću. Iako imam tendenciju da doživljavam pojačane emocije, od iznimne je važnosti da njima vješto upravljam.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *