Na novoj slici razlika u godinama je očigledna: Evo koliko je Vojin zapravo stariji od Slobode! (Foto)

Na novoj slici razlika u godinama je očigledna: Evo koliko je Vojin zapravo stariji od Slobode! (Foto)

U rasponu od 15 godina, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković su tri puta stali na “Ludi kamen”.  Dva puta na filmskom platnu, a jednom u pravom životu. Njihov izniman spoj šarma, atraktivnosti, talenta i nadasve predanosti redovnom životu izdvajao ih je od ostalih i služio kao uzor idealnih partnera, kako u profesionalnom, tako iu emotivnom povezivanju.

Tajnovitost koja okružuje njihovu bračnu zajednicu i dalje je prisutna jer ne žele otkrivati ​​detalje o svom privatnom životu tijekom intervjua. Međutim, u rijetkim prilikama ipak dijele djeliće zajedničkih sjećanja i odgoja svojih kćeri blizanki, Vere i Mile.

Razlika u godinama između Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića bila je tema za mnoge. Naime, Vojin Ćetković, Kruševljanin, deset je godina stariji od Slobode Mićalović, koja je porijeklom iz Leskovca. 2002. godine, tokom saradnje na filmu “Zona Zamfirova”, putevi Slobode i Vojina su se ukrstili. Fascinantno je primijetiti da unatoč desetogodišnjoj dobnoj razlici, obje osobe imaju isti mjesec rođenja. Vojinov rođendan pada 22. august, dok je Sloboda rođena 21. augusta, deset godina kasnije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *