Sreća će se useliti u kuću i novac će kapati kao kiša: Samo postavite ovaj predmet u blizini ulaznih vrata!

Sreća će se useliti u kuću i novac će kapati kao kiša: Samo postavite ovaj predmet u blizini ulaznih vrata!

Žaba sreće vrlo je tražena i može se držati ne samo u domovima nego i na radnom mjestu, služeći kao simbol privlačenja bogatstva. LoveSensa objašnjava da je prema feng shui načelima, najmoćnija verzija ovog povoljnog simbola žaba s tri noge s novčićem u ustima, iako postoji više dostupnih vrsta. Za optimalno privlačenje energije, postavite žabu blizu ulaza u svoj dom, pazeći da joj je glava usmjerena prema unutra.

Dnevna soba je idealno mjesto, osobito ako imate privatnu firmu. Međutim, ako radite u uredskom okruženju, izložite žabu na vidljivo mjesto na stolu za maksimalan učinak. Ako je feng shui žaba postavljena prema izlazu, simbolizira odlazak novca iz vašeg doma, jer odbija energiju povezanu s bogatstvom.

Preporučljivo je izbjegavati njegovo odlaganje u spavaćoj sobi, kuhinji i kupaonici, kao i suzdržati se od postavljanja na pod. Također je preporučljivo držati ga podalje od gužvi i buke, jer se vjeruje da odbija pozitivnu energiju povezanu s novcem. Prema Feng Shui stručnjacima, aktiviranje novčane žabe preporuča se za privlačenje bogatstva, sreće i obilja.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *