On je Melinin novi partner: Mlad je, bogat i dobro poznat javnosti

On je Melinin novi partner: Mlad je, bogat i dobro poznat javnosti

Sada su u centru pažnje Haris i Melina Džinović od kako se saznalo da se razvode, a naknadno je Haris otkrio kako je njegova supruga zapravo bila inicijator razvoda. Kako to piše “Alo” insajer, izgleda da je Melina bila u ljubavnoj vezi sa dvije godine starijim poduzetnikom u trajanju od šest mjeseci.

Očigledno je bilo da je njihov brak postajao samo lošiji i da razvo slijedi, dok je ona sakrivala prema pisanju medija pravi razlog raspada njihove zajednice i da je to muškarac kojeg je upoznala prošle godine pa sa kojim je krenula na romantično putovanje.

Prema pisanju nekih izvora medija su njih dvoje često viđani u njegovom raskošnom stanu. Prije i par godina je Melina ispričala kako je njen Haris živio do 53. godine kao pravi mladić, a Melina je na trećoj godini fakulteta napustila školovanje kako bi živjela sa Harisom i bila njegova podrška na nastupima. Također je u toku njene trudnoće dosegla težinu od 110 kil0grama pa se pored toga nametnula kao jedna od najatraktivnijih žena na domaćim prostorima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *