Goca Tržan urnisala Cecu: "Šta je zvezdo, moraš da radiš?" Isplivali detalji susreta, scena za pamćenje!

Goca Tržan urnisala Cecu: “Šta je zvezdo, moraš da radiš?” Isplivali detalji susreta, scena za pamćenje!

Svetlana Ceca Ražnatović u svojoj je emisiji srdačno dočekala svoju kolegicu pjevačicu Gocu Tržan. Tokom svoje rasprave nisu samo razgovarali o svojim profesionalnim putovanjima, već su zaronili i u dubine svojih osobnih života, iskoristivši trenutak da razotkriju složenost svoje suradnje i otkriju dosad neobjavljene informacije. U izjavi za javnost, Ceca je priznala da je Goca bila prateći vokal za jednu pjesmu, ali je i otvoreno priznala maltretiranje koje je doživjela na njihovim snimanjima.

“U mislima mi se odjednom pojavilo sjećanje. Sjetila sam se Goce Tržan koja je svoj vokalni talent dala kao prateći vokal na pjesmi “Nevaljala”. Kad sam se pojavila u studiju na našem snimanju, bila sam bez motivacije i izrazila sam nevoljkost za rad. Na to je Goca prasnula i uzviknula: “Šta je zvezdo! Zašto se buniš? Odmah u studio!”

Uz radosni smijeh, Ceca se rado prisjećala te prilike. Nedavno je došlo do otkrića u vezi s novčanom naknadom koju je Ceca dobila za gostovanje u Zvezdama Granda, a uskoro će biti i više informacija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *