Mario na moru i nesvakidašnji prizor sa plaže: Marija Šerifović se skinula i podijelila čarobne trenutke sa sinom (Foto)

Mario na moru i nesvakidašnji prizor sa plaže: Marija Šerifović se skinula i podijelila čarobne trenutke sa sinom (Foto)

Marija Šerifović neizmjerno uživa u ulozi majke te na Instagramu rado bilježi i dijeli najdraže trenutke provedene sa svojim sinom. Mlado dijete po imenu Mario imalo je privilegiju krenuti na divno putovanje zajedno sa svojom majkom do mjesta koje oduzima dah. Iako je pjevačica namjerno skrivala točnu lokaciju ove destinacije, ne može se zanemariti neodoljiv osjećaj radosti i zadovoljstva koji su doživjeli tijekom zajedničke avanture.

Nakon dugog iščekivanja, Marija Šerifović napokon je dala prijeko potreban odgovor na dilemu kako svom sinu učinkovito priopćiti činjenicu da ima samo jednog roditelja. Ipak, destinacija pruža dovoljno sunca i udobnosti, te omogućuje ležerne šetnje pješčanom obalom u modernom kupaćem kostimu, što je ponosno pokazala.

U sažetoj izjavi od najvećeg značaja, prenijela je svoj trenutni prioritet riječju “Moj”. U zagrljaju svoje majke, mladi Mario nađe se na pješčanoj obali, okružen zadivljujućim pogledom. Uživajući u prijeko potrebnom predahu, omiljena glazbena ikona našla se u društvu idealnih suputnika. Dirljivi kratki film pod nazivom “Marija Šerifović sa sinom” izazvao je emocije svih koji su ga pogledali.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *