Ovu pruku je Dragana poslala Toniju pred razvod: Pjevačica na koncertu pala na bini, pa grcala u suzama! (Video)

Ovu pruku je Dragana poslala Toniju pred razvod: Pjevačica na koncertu pala na bini, pa grcala u suzama! (Video)

Dragana Mirković dobila je obavijest da je službeno pokrenula proces razvoda od supruga Tonija Bijelića. Nakon dva desetljeća uspješne veze, Dragana Mirković javno je izjavila da se rastaje od supruga Tonija Bijelića. Dragana Mirković u posljednje vrijeme svojim grandioznim koncertima osvaja publiku, posebice u Bugarskoj. Tijekom njenog nastupa u Sofiji dogodio se značajan incident.

U trenutnom pogrešnom koraku na pozornici, Dragana je posrnula, ali je bez napora nastavila serenadu publici dirljivom baladom “Oprosti za sve”. Pjevačičino uplakano lice osvojilo je cijelu publiku, zbog čega joj je drhtao glas i nije uspjela odpjevati cijelu pjesmu.

Mnogo se spekuliralo o razlozima za takve postupke naše pjevačice, neki su tvrdili da je riječ o ispadu emocija, dok su drugi smatrali da je riječ o oproštaju od supruga Tonija. Kako biste stekli dublje razumijevanje rasprava oko razvoda Dragane i Tonija, pozivamo vas da pogledate opširni izvještaj u nastavku. Ova reportaža uključuje dirljiv trenutak s jednog od njezinih koncerata u Sofiji, gdje je pjevačica u suzama izrazila svoje emocije:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *