Isplivali novi detalji o Tonijevoj ljubavnici: Otkrivamo čime se bavi djevojka koja je zamijenila Draganu Mirković!

Isplivali novi detalji o Tonijevoj ljubavnici: Otkrivamo čime se bavi djevojka koja je zamijenila Draganu Mirković!

Kontroverze oko prekida pjevačice Dragane Mirković i Tonija Bijelića i dalje bjesne. Prema ekskluzivnim izvorima, njegova 15 godina mlađa partnerica doktorica je stručnih studija zaposlena u privatnoj medicinskoj ustanovi. Preko zajedničkih poznanstava njihovi su se putevi isprepleli, doveli do produbljivanja veze koja ga je potaknula da kupi dom u neposrednoj blizini njezinog rodnog mjesta, priznajući i poštujući njezinu hrvatsku baštinu.

Toni već dulje vrijeme nije vidio obitelj svoje djevojke, iako su od početka podržavali njihovu vezu. Shvatili su da će s Draganom biti prepreka, no kao zrele osobe prepoznali su važnost iskrenog dijaloga, što je na kraju rezultiralo njihovim razvodom. Njihov prvi susret dogodio se tijekom večere s poznanicima koje su oboje dijelili.

Tonijeva djevojka, koja je igrom slučaja zaposlena kao liječnica u jednoj privatnoj medicinskoj ustanovi, prvi put se s njim susrela. Iako među njima postoji primjetan dobni nesrazmjer, njihova individualna razina zrelosti čini tu razliku beznačajnom. Prema tvrdnjama pouzdane osobe, objavljeno je da su zbog Tonijeve ljubavne veze s njegovom djevojkom, koja je porijeklom iz Hrvatske, provodili vrijeme isključivo u Srbiji i Hrvatskoj. Slijedom toga, Toni se odlučio za kupovinu nekretnine u Opatiji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *