Nakon saznanja da je Toni zbog druge napustio Draganu Mirković oglasila se i Karleuša: Njene brutalne riječi zapalile su internet (Foto)

Nakon saznanja da je Toni zbog druge napustio Draganu Mirković oglasila se i Karleuša: Njene brutalne riječi zapalile su internet (Foto)

Nakon što je otkrila da je bračna rastava njezine prijateljice potaknuta vanjskim utjecajem, svesrdno je obećala svoju nepokolebljivu podršku i neustrašivo izjavila malim glodavcima:

“U posljednje vrijeme imala am zadovoljstvo sudjelovati u razgovorima s brojnim ženama koje zrače čistom radošću. Je li to razlog za zabrinutost? Zanimljivo, nisam naišla ni na jedan izvještaj o zadovoljnim partnerstvima. Da li i to izaziva zabrinutost? Moguće je da postupci određenih pojedinaca muškog spola pridonose ovim problemima.

Očito je da ništa ne može izdržati test vremena bez neumorne predanosti i značajnih žrtava koje podnose žene. Jasno je da sudjelujete u nizu aktivnosti, uključujući samozadovoljavanje, maštanje, konzumiranje alkohola i neprimjereno ponašanje prema drugima.

Vaše ponašanje uključuje činove uvrede i omalovažavanja žena, pokazivanje sebičnosti i privrženost uvjerenju da je jedina svrha žene ispunjavanje kućanskih obaveza i zadovoljavanje vaših potreba. Među zadacima obuhvaćenim ovim područjem su prakse psihijatara, dadilja, masera i čin pranja vlastitih čarapa.

Sveopći je trend u društvu da se ženama dodjeljuju negativne etikete, bez obzira na njihovo ponašanje. Zažele li pozornost, podvrgnuti su pogrdnim epitetima; ako pokažu samozabrinutost, nenamjerno uzrokuju uvredu; ako zanemare kućanske poslove, nailaze na kritike..”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *