Prva izjava Dragane Mirković nakon saopštenja da se razvodi! Pjevačica u suzama, jedva izgovorila dvije rečenice (Video)

Prva izjava Dragane Mirković nakon saopštenja da se razvodi! Pjevačica u suzama, jedva izgovorila dvije rečenice (Video)

Nakon što su se 2001. godine ujedinili u braku, par je nedavno došao na raskrsnicu u kojoj moraju raskinuti svoju bračnu zajednicu i krenuti različitim životnim stazama. Vijest o odluci Dragane Mirković i Tonija Bijelića da raskinu 24-godišnji brak zaprepastila je javnost. Dragana je primijetila da sadašnje doba predstavlja izazove usporedive s nedaćama s kojima smo se suočili 1990-ih.

Međutim, naglasila je da njezina otpornost dolazi do izražaja u najtežim vremenima. Dok je nježno brisala suze koje su joj umrljale lice, Draganina snaga postala je očita. Bitno je pojasniti da Dragana i Toni nisu duže vrijeme živjeli zajedno u istom kućanstvu, unatoč bilo kakvim glasinama i pretpostavkama.

Osim toga, kako je podijelio izvor, iskusni poduzetnik krenuo je na svoje putovanje s drugim partnerom. Njihova dugotrajna romansa, za koju znaju samo oni najbliži, odoljela je zubu vremena unatoč činjenici da žive na dvije nepoznate lokacije. Prema insajderu, bilo je neizbježno da Dragana konačno da službenu izjavu, jer su okolnosti postale nepobitno očite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *