Šta je majka male Danke (2) guglala prije i poslije nestanka kćerke: Najnovije informacije iz istrage nakon vještačenja telefona Ivane Ilić

Šta je majka male Danke (2) guglala prije i poslije nestanka kćerke: Najnovije informacije iz istrage nakon vještačenja telefona Ivane Ilić

Prema dojavama, doznaje se da je majka nestale Danke Ilić neposredno prije nestanka djeteta tragala za detaljima oko graničnog prijelaza između Srbije i Rumunjske. Ivana Ilić opširno je online istraživala granični prijelaz Kladovo-Turnu-Severin. Osim toga, djetetova majka provela je internetsku pretragu kako bi utvrdila razinu kaznene odgovornosti za pojedina kaznena djela.

Osmi je dan neumornih napora da se locira dvogodišnji Danko Ilić, koji je nestao u utorak, 26. marta u 13.45 sati. u naselju Banjsko polje u Boru, s dubokom žalošću vas obavještavamo da još uvijek nismo dobili nikakve konačne informacije o lokaciji djeteta.


U potrazi za nestalom djevojčicom Dankom, koja je posljednji put viđena u ljubičastim hlačama i maslinastozelenoj jakni, svi su aktivno uključeni te pozivaju sve koji Danku uoče da se što prije jave nadležnima.

Potraga za nestalom djevojčicom zaokupila je lokalnu zajednicu i oni s nestrpljenjem očekuju bilo kakve novosti. Posebno im je pozornost privukla snimka iz Beča. U videu mlada djevojčica nevjerojatno podsjeća na Danku, a pojavljuje se uz dvije Rumunjke. Za Dankom je raspisana žuta tjeralica Interpola.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *