Toni se vratio u dvorac, djeca hitno reagovala! Odluka je neopoziva - on tu ništa ne može.. (Foto)

Toni se vratio u dvorac, djeca hitno reagovala! Odluka je neopoziva – on tu ništa ne može.. (Foto)

Lokalni mediji raspisali su se o ponovnom pojavljivanju Tonija Bijelića u dvorcu. Razlog njegova posjeta obiteljskom imanju ostaje enigma javnosti. Kako javljaju mediji, Toni je krenuo u novo poglavlje života u Njemačkoj s novom partnericom, dok je Dragana odlučila ostati u dvorcu. Nedavno su djeca Dragane Mirković i Tonija Bijelića napravili značajan korak prema osamostaljenju napustivši obiteljski dom.

Prema medijskim napisima, postoje tvrdnje da će se Manuela i Marko vratiti u dvorac kako bi bili uz majku u ovim izazovnim okolnostima. Marko je otvoreno pokazao svoju solidarnost s majkom prestavši pratiti oca na društvenim mrežama. Naprotiv, Manuela je odlučila da se javno ne izjašnjava o svom stavu, ali je i dalje čvrsto uz Draganu uz nepokolebljivu podršku.

Tek je sedam dana prošlo otkako je Dragana Mirković objavila da se razvodi od Tonija, a važno je još jednom skrenuti pozornost na tu činjenicu. “Nažalost, moram prenijeti tužnu vijest o svom izboru da pokrenem zakonski postupak za razvod.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *