Toni molio Draganu da povuče zahtjev za razvod: Evo šta se desilo nakon što je Bijelić došao u dvorac i šta mu je rekla folk zvijezda

Toni molio Draganu da povuče zahtjev za razvod: Evo šta se desilo nakon što je Bijelić došao u dvorac i šta mu je rekla folk zvijezda

Nakon 24 godine, Dragana Mirković nedavno je obznanila svoju odluku o prekidu braka. Dragana je u javnoj izjavi otkrila kako ona i poduzetnik Toni Bijelić već tri godine žive odvojene živote. Prije samo dva dana Toni je na Instagramu dokumentirao svoj dolazak u dvorac Ebenfurt, koji se nalazi u neposrednoj blizini Beča, gdje je Dragana boravila.

Insajderi potvrđuju da je Toni odlučio vratiti se u zajednički obiteljski dom s namjerom da se pomiri s Draganom. Prema izvoru, on je pjevačicu usrdno molio da preispita svoje namjere razvoda, ponudivši iskrenu predanost osobnoj transformaciji i marljivim naporima za vraćanje prethodnog stanja harmonije.

 

Iako se folk zvijezda trudila da se pomire, rekla je da je izdržala godine tolerancije i truda da spasi brak. Sada kada je to okončala, ostaje odlučna u svojoj odluci i ne želi razmišljati o pomirenju. Tijekom njihove rasprave, jasno je dala do znanja Toniju da, unatoč preprekama na koje su nailazili, nije gajila nikakav animozitet ili ogorčenost prema njemu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *