Niko nije imao pojma da je on otac Mace Diskrecije! Riječ je o poznatom pjevaču, starletina mama razvezala jezik i sve otkrila

Niko nije imao pojma da je on otac Mace Diskrecije! Riječ je o poznatom pjevaču, starletina mama razvezala jezik i sve otkrila

Starleta i bivša reality natjecateljica Mek Diskrecija odgajana je bez ikakvog znanja o identitetu svog oca. Njena majka, koja tvrdi da joj je otac poznati i bogati pjevač, izjavila je da Maca s njim nema nikakav kontakt. Maca je više puta javno priznala da je upoznata s identitetom svog oca, što je potvrdila i njena majka.

Enesa Nurkić, majka Mace Diskrecije, odlučila je biti potpuno iskrena sa svojom kćerkom otkrivši identitet njenog oca. Ova odluka je donesena kada je Maca postala punoljetna, čime je prestala potreba za tajnovitošću. Enesa je namjerno od njega odlučila ne tražiti priznanje zbog njegovog bračnog statusa, jer nije željela izazvati bilo kakve poremećaje u postojećim vezama.

Osvrćući se na svoju mladost, Enesa priznaje da joj je nedostajalo potrebno životno iskustvo da se zaštiti, budući da je postala majka u dobi od 20 godina 1991. godine. U tom je razdoblju otac njezine kćeri već bio roditelj četverogodišnjeg djeteta. Unatoč novčanoj pomoći za dobrobit djeteta, Enesa je svjesno odlučila ne ovisiti o toj potpori. Preuzimajući odgovornost za svoje odluke, ona priznaje da je njezin neuspjeh u traženju jasnoće kroz otvorenu komunikaciju bio isključivo njezina krivnja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *