Toni Bijelić galantan kao i uvijek: Prelijepa crnka dobila skupocjeni poklon od Draganinog muža (Foto)

Toni Bijelić galantan kao i uvijek: Prelijepa crnka dobila skupocjeni poklon od Draganinog muža (Foto)

Javnost već duže vrijeme pomno prati obitelj Bijelić-Mirković, otkako je nedavno odjeknula vijest o raskidu 24-godišnjeg braka Tonija i Dragane Mirković. Marko i Manuela, djeca razvedenih roditelja, uspjeli su razvod svojih roditelja zadržati u tajnosti. Unatoč tome, njihova aktivnost na društvenim mrežama suptilno je ukazivala na njihovu lojalnost u  sukobu između njihove majke i oca.

Dok su Dragana i Toni razgovarali o raspodjeli imovine i čimbenicima koji stoje iza njihovog razdvajanja, nastavili su ploviti kroz život najbolje što mogu. Usred rođendanskog slavlja svoje sestrične, Toni je iskoristio priliku da uhvati trenutak sa zadivljujućom damom od ebanovine koja je graciozno pozirala pored vozila koje prikazuje brend koji ona ponosno predstavlja. S iskrenim osjećajem prenio je svoje dobre želje u srdačnoj poruci koju možete pogledati u nastavku:


S obzirom na Toninu dobro poznatu reputaciju velikodušnosti kada je riječ o darivanju, ne bi bilo neočekivano da joj je ujak poklonio upravo ovo prikazano na fotografiji, s obzirom na njegovu sklonost takvim stvarima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *