Filip se srušio ispred Spensa? Pozlilo mu, hitno ga odvezli, Prijovićka kukala i polivala ga vodom?!

Filip se srušio ispred Spensa? Pozlilo mu, hitno ga odvezli, Prijovićka kukala i polivala ga vodom?!

Nakon što je u nedjelju navečer bio na koncertu Aleksandre Prijović u novosadskom “Spensu”, Filipu Živojinoviću je navodno pozlilo. Očevici su javili da je Živojinoviću iznenada pozlilo dok su Aleksandra i Filip išli prema automobilu nakon koncerta. U tipičnom nizu događaja Aleksandra je završila svoj nastup i u pratnji Filipa i osiguranja krenula prema izlazu.

U iznenadnom i dramatičnom preokretu Filip se srušio na tlo. Puka agonija tog trenutka natjerala je Aleksandru na suze, a njezini su krici odjekivali zrakom dok su zabrinuti promatrači požurivali polivati ​​Filipa vodom. Djelujući brzo, zaštitarski tim ga je odvezao svojim vozilom, ostavljajući Aleksandru da se brine o potrebama njegove partnerice, vjerojatno se na brzinu presvlačeći prije nego što se ponovno nađe s njim.

Događaji koji su uslijedili ostali su obavijeni velom tajne, ostavljajući nejasnoće jesu li okolnosti bile teške ili je Filip jednostavno podlegao bolesti izazvanoj velikom vrućinom koja je vladala ovim prostorom, potvrdio nam je pouzdan izvor iz dvorane “Spens”. Ni Filip ni Aleksandra nisu željeli govoriti o konkretnom događaju. Neslužbeno se pretpostavlja da se Filipovo blagostanje brzo oporavilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *