Bio je najljepši pjevač u Jugoslaviji, a evo šta je od njega ostalo: Danas se niko ne želi ni slikati s njim (Foto)

Bio je najljepši pjevač u Jugoslaviji, a evo šta je od njega ostalo: Danas se niko ne želi ni slikati s njim (Foto)

Proslavljeni hrvatski pjevač Vlado Kalember na svoj je umjetnički put krenuo u sastavu Srebrna krila. Izvan granica bivše Jugoslavije Vlado je sa Srebrnim krilima nizao zapažene uspjehe. Vlado često objavljuje i prikazuje fotografije s njegovih nastupa te snimke iz ranijih godina. Još u mladosti Vlado je izazivao divljenje brojnih žena diljem bivše Jugoslavije.

Vladin trajni šarm i privlačnost ponovno je potvrdila njegova bivša supruga, koja ga je u komentarima na jednoj od njegovih fotografija opisala kao zgodnog. U nastavku pogledajte kako izgleda danas:

Potječe iz grada Strumice u Sjevernoj Makedoniji, a na put u svijet krenuo je tijekom očeve vojne službe. Mićo, otac, porijeklom je iz Oravca kod Korenice, a majka Julka iz Liča. Sa samo osam sedmica preselio se u Zagreb zajedno s roditeljima i starijom sestrom Mijom. Otac mu je poklonio prvu gitaru, dok mu je djed s majčine strane darovao svoj razglas. Nakon što je oženio iznimno vještu violončelisticu Anu Rucner, sada se jako ponosi što je otac njihova sina Dariana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *