"Probao sam teške droge!" Šok intervju Darka Lazića: Najsretniji bi bio kada bi Marina našla svoju sreću... A evo šta kaže za Sevićku

“Probao sam teške droge!” Šok intervju Darka Lazića: Najsretniji bi bio kada bi Marina našla svoju sreću… A evo šta kaže za Sevićku

Darko Lazić je bez ustezanja otvoreno pričao o svojim susretima s nizom supstanci, financijskim nedaćama u kojima se nalazio te prijašnjim vezama s Anom Sević i Marinom Gagić. Darko nije gubio vrijeme pa je na ispitivanju priznao svoje eksperimentiranje s drogom. Darko je otvoreno priznao svoj pohod u sferu eksperimentiranja s kokainom, no njegovo putovanje tu nije završilo.

Osvrćući se na tu konkretnu godinu, prepričao je privlačnost uronjenosti u sustav od malih nogu, popraćen nabujalim novčanikom koji je samo raspirivao želju za više. Pljesak i obožavanje sa svih strana dodatno su ga potaknuli da se prepusti stilu života veselja i druženja. Tvrditi da slava ne utječe na psihu mladog i imućnog pojedinca bila bi očigledna laž.

Lazić nije pričao samo o svojim porocima, već je pomenuo i prethodne brakove, izrazivši spremnost da nastupi na svadbi Ane i Marina.


Moje srce drži posebnu tačku za Anu, koja je bila moja početna značajna romantična veza. Naša je ljubav rodila divno dijete, i unatoč našem mladenačkom neznanju, uspjeli smo izgraditi snažnu vezu. Međutim, kako sam počeo gubiti kontrolu nad stvarima, nedostaci u našem odnosu postali su očiti. Važno je priznati da oboje nosimo težinu svoje nezrelosti.

Pjevač je izrazio veliku radost i želju da Marina otkrije svoju sreću. Također je izrazio želju da pjeva na Marininom vjenčanju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *