Jovanu Joksimović na 0voj fotografiji nećete prepoznati: 0vako je izgledala na početku svoje karijere

Jovanu Joksimović na 0voj fotografiji nećete prepoznati: 0vako je izgledala na početku svoje karijere

Jovana Joksimović je početke svoje karijere imala 2001. godine na BK televiziji i tu je vodila autorske emisije posvećene filmu “Trejler”, a onda kasnije i “Blokbaster”, dok na samom početku svoje karijere nije sigurno ni sanjala da će da bude vlasnica svoje televizije.

Ono kako je sama mogla opisati, njena je majka bila zabrinuta zbog toga što nije posvećivala dovoljno pažnje studiranju, posebno nakon činjenice da su navikli da bude odličan đak su se njeni roditelji iznenadili što je odlučila prestati sa učenjem i posebno radi frustracija koje je imala na ekonomskom fakultetom.

Jovana je rekla da je ona birala profesiju sa kojom se želi baviti i da je to dobila, a pore toga što svaki posao ima svoje prednosti i mane, smatra se sretnom zobg toga što radi i da voli svoj posao, a umjesto da se žali na negativne strane posla, Jovana se fokusira na beneficije i trudi se ignorisati mane. Može se reći da je na početku karijere dosta drugačije izgledala i kroz godine rada i iskustva je razvila svoj prepoznatljivi stil i profesionalni pristup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *