Oblog koji uklanja svaku bol iz vašeg tijela: Provjereni lijek za reumu, išijas, giht i artritis… (Recept)

Oblog koji uklanja svaku bol iz vašeg tijela: Provjereni lijek za reumu, išijas, giht i artritis… (Recept)

Ernst Gunther, njemačko-američki stručnjak za sirovu hranu i autor knjige “Život bez bolesti”, u svojoj knjizi nudi opsežnu zbirku prirodnih recepata za liječenje raznih bolesti zglobova i kostiju, uključujući artritis, giht, išijas, reumatizam i upale u prstima, bokovima, petama i koljenima. Urolozi su zapanjeni zapanjujućom učinkovitošću ove metode u iskorjenjivanju prostatitisa u samo dvije noći! U kontekstu ovog članka, spomenuti lijekovi obuhvaćaju masti koje se posebno nanose na područje boli, ciljajući na točno mjesto najintenzivnije nelagode.

Priprema: Za škrobnu masu pomiješajte 2 decilitra vode sa žlicom lanenih sjemenki i zakuhajte. Pustite da lagano kuha otprilike 10 minuta dok se sjemenke ne pretvore u gustu konzistenciju. Započnite pranjem i ribanjem nekoliko krumpira, ostavljajući kožu netaknutom. Istovremeno narendajte glavicu crvenog luka srednje veličine. Nakon što se voda s lanenim sjemenkama ohladi, pomiješajte naribani krumpir i luk, dobro izmiješajući. Uklonite sav višak tekućine tako da je ocijedite.

Primjena: Kako biste ublažili nelagodu u prstima na rukama, nogama ili petama, jednostavno stavite smjesu u nošene rukavice ili čarape, a zatim prekrijte ruke ili stopala plastičnom vrećicom kako bi spriječili curenje tekućine. U slučaju nelagode u drugim dijelovima tijela, uključujući leđa, kralježnicu, rebra, kukove, koljena i drugo, preporučamo nanijeti smjesu na čistu gazu. Zatim stavite gazu na zahvaćeno područje i pričvrstite je zavojem, pazeći da je ne zamotate prečvrsto kako biste spriječili pomicanje gaze i izazivanje mrlja od krvi. To će pospješiti obnovu redovite cirkulacije krvi.

Tijekom razdoblja mirovanja savjetuje se noću staviti oblog na oboljelo mjesto, a ujutro ga ukloniti. Odbacite smjesu i očistite područje toplom vodom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *