"IživIjavali su se" P0tresna ispovijest Cece Ražnatović o pakIu kroz kojeg je prošla dok je nosila nan0gicu - Niko ne zna pravu istinu

“IživIjavali su se” P0tresna ispovijest Cece Ražnatović o pakIu kroz kojeg je prošla dok je nosila nan0gicu – Niko ne zna pravu istinu

Ceca Ražnatović je poznata pjevačica koja je otvoreno pričala oko svog neprijatnog iskustva koje je imala u zatv0ru 2003. godine i kada je privedena radi p0sjedovanje velike količine 0ružja bez dozvola, te pr0nevjere novca u FK Oblić.

Sama je naglasila kako joj je to iskustvo bilo jako traumatičn0 i da je ostavilo mnogo p0sljedica u njenom sjećanju. Rekla je također da je zbog nošenja nan0gice doživjela neugodne situacije i uvrede, a zaista malo ko zna istinu o tim događajima, osim njene porodice i bliskih prijatelja.

Ona je također spomenula da nije imala čak ni iste privlegije kao drugi što nose nan0gicu jer se nije mogla kretati po cijeloj kući nego samo je njeno kretanje bilo ograničeno na dnevnu sobu i na spavaću. Tako je osjetila veliku nepravednost, te ispoljavanje moći u njenoj situaciji. Zaista je rekla da je to jako teško za podnijeti jer iako ste u svome domu, možete samo da budete u dvije sobe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *