Žene u 0va tri znaka čeka najljepša budućnost: Ako ste među njima, blago se vama (Foto)

Žene u 0va tri znaka čeka najljepša budućnost: Ako ste među njima, blago se vama (Foto)

Postoje mišljenja da su ova tri horoskopska znaka najljepša i da ih čeka bistava budućnost.  Što ne znači da samo fizičke osobine čine osobu lijepom. Bez lijepih unutrašnjih osobina, fizička ljepota nema vrijednost. Za ove znakove se smatra da su posebno lijepi i one koji će imati posebnu budućnost:

Vaga – Vage imaju lijepu fizionomiju. Lice im je ovalno, privlačno. Vage itekako vode računa o sebi. Uredne su, elegantne i paze na to kakav će ostaviti utisak. Jednostavno ne mogu da prođu nezapažene kada uđu u prostoriju. Očekuje ih mnogo lijepih stvari.

Škorpija – Veoma su samouvjerene i znaju kako da privuku pažnju. Znaju kakav utisak žele ostaviti i potrudit će se da tako i bude.  Imaju naglašene crte lica.

Na njiov prodoran pogled rijekto ko može da ostane ravnodušan. Zrače takvom  energijom da  mnogi vole da budu u njihovom društvu. Svjesni su svojih kvaliteta.

Jarac – Jarčevi su veoma zgodni.  Oči su posebno te koje privuku pažnju. Obično su svjetlije, plave ili zelene.  Pojava im je upečatljiva i nekako odstupaju od okoline. Tešk0 da neko može biti ravnodušan na njihovu pojavu.  Toga su i sami svjesni, što će znati iskoristiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *