Isplivala istina o braku Ace Pejovića: Supruga Biljana saznala, jedan poziv promijenio sve

Isplivala istina o braku Ace Pejovića: Supruga Biljana saznala, jedan poziv promijenio sve

Bez sumnje je jedan od najpopularnijih pjevača u muzičkoj industriji Aco Pejović, koji je vrlo cijenjen pjevač za narodnu i zabavnu muziku, a kada je u pitanju njegov privatni život, on je već dugo godina u braku sa Biljnom, dok su njihovu ljubav ukrasile tri kćerke.

Pejović je rekao da je Biljana uvijek bila dobrog zdravlja, ali da se sve to promijenio u trenutku kada joj je aneurizma neočekivano puk’la. Nažalost se sve to izdešavalo da je tokom jednog predavanja pred studentim ona morala hitn0 zatržiti pomoć u urgentnom centru.

Ona je bila nevjerovatno sretna jer su šanse za prež1vljavanje osobe kojoj se to desi jedna prema hiljadu i sama je 0percija trajala do 7 sati, p se poslije procedure odvila teška scena kada je imala 0brijanu glavu i vidljive rane. Također je prve večeri nakon toga njihova najstarija kćerka bila žr’va tr0vanja i srednje dijete je imalo problema sa zubima, dok je najmlađa imala temperaturu. Tada je Biljana rekla da će sve to uspjeti prebroditi zajedno, što se na kraju i desilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *