0vo je Srbin kojeg grli Nina Badrić: Nije mu odoljela ni Lepa Brena, a svi ga pamte po 0vom spotu

0vo je Srbin kojeg grli Nina Badrić: Nije mu odoljela ni Lepa Brena, a svi ga pamte po 0vom spotu

TV voditelj iz Srbije Boško Jakovljević se našao skoro u situaciji kada je on primijećen u društvu sa pjevačicom Ninom Badrić, a tako su Nina i Boško podijelili jedan veseli trenutak koji je bio zabilježen sa zajedničkom fotografijom na društvenim mrežama.

Jakovljević se već u svijet manekenkstva otisnuo već kada je bio u mladosti, ali je poslije toga on krenuo sa karijerom televizijskog voditelja, pa je svoje dizajnerske vještine on pokazo kreirajući i više kolekcija za razne poznate brendove.

Također je stekao priznanje kada je bio glumac u spotu za Breninu pjesmu “Ti si moj greh”. Sa svojim poduhvatima je Boško izgradio raznu mrežu sa vezama i privukao je pažnje od jedne televizijske postaje koja se njemu obratila sa ponudom da mu promijeni stil voditelja za pojavljivanje pred kamerama, ali je Boško tu priliku odbio kako bi bio u voditeljskoj ulozi.

Njegovo dugogodišnje prijateljstvo sa Ninom Badrić je jasno vidljivo na njihovim zajedničkim fotografijama koje svjedoče o njihovom poznanstvu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *