Dragana pokušala sakriti s kim se viđa poslije razvoda od Tonija: Zbog ovog glumca je stigla u Beograd (Foto)

Dragana pokušala sakriti s kim se viđa poslije razvoda od Tonija: Zbog ovog glumca je stigla u Beograd (Foto)

Nakon što su kružile glasine o potencijalnom razvodu, Dragana Mirković, poznata folk pjevačica, jučer je napokon imala svoj željno iščekivani debi u Beogradu, što je bio njezin prvi nastup nakon dužeg vremena.Iako je njezino prisustvo na Festivalu narodne glazbe nedvojbeno odigralo ključnu ulogu u njezinom putovanju u glavni grad Srbije, važno je priznati da je Gaga imala više razloga za svoj posjet.Jedan od faktora koji je utjecao na odluku Dragane Mirković da krene na put bila je prilika da upozna hvaljene glumce.

Ona je juče uveče imala privilegiju da prisustvuje pozorišnoj predstavi “Laž” i bila oduševljena slučajnim susretom sa Milošem Bikovićem i Miodragom Radonjićem, što je izazvalo veliko oduševljenje prisutnih. Glavni cilj njihovog sastanka bio je uključiti se u plodnu raspravu o njihovom nadolazećem zajedničkom pothvatu na dugo očekivanom filmu “Južni vjetar 3”.
Nakon njihove predstave u Beogradskom dramskom kazalištu, sudjelovali su u opsežnoj dvoipolsatnoj raspravi oko hvaljenog srpskog filma koji je trenutno u produkciji.

Poznati dvorac Ebenfurt, u vlasništvu pjevačice, poslužit će kao kulisa za dugo iščekivani film i TV seriju. Mirković je ljubazno pružila svoju pomoć i potporu, ponudivši i financijska sredstva i pomoć u raznim drugim aspektima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *