Isplivala lista najbogatijih pjevača na estradi, auu: Posjeduju viletine po bijelom svijetu, imanja na obali mora i plivaju u milionima

Isplivala lista najbogatijih pjevača na estradi, auu: Posjeduju viletine po bijelom svijetu, imanja na obali mora i plivaju u milionima

U Srbiji Dragana Mirković, Lepa Brena i Svetlana Ceca Ražnatović, koje su među najbogatijim glazbenim zvijezdama, posjeduju bogatstvo koje se mjeri milijunima eura. Osim svog značajnog novčanog bogatstva, posjeduju i različitu imovinu poput nekretnina, imanja, jahti, pa čak i poduzeća. I nakon raspada braka Dragana Mirković ostaje najbogatija pjevačica, čije se bogatstvo procjenjuje na 100 milijuna eura. Uz pozamašan portfelj nekretnina, Dragana posjeduje i televizijsku mrežu DM sat, iako je to za nju minimalno.

Drugoplasirana je Lepa Brena koja se može pohvaliti nevjerojatnim bogatstvom od 80 milijuna eura. Uz svoje impresivne nekretnine u Miamiju, Monte Carlu i Beogradu, ova kultna zvijezda posjeduje i raskošnu jahtu usidrenu u Crnoj Gori. Vrijedi spomenuti da je ranije bila vlasnica Grand produkcije, iako se ta dinamika pomaknula nekoliko godina unazad.
S bogatstvom koje se procjenjuje na 40 milijuna eura, Ceca Ražnatović jedna je od najimućnijih osoba. Kao visoko plaćena pjevačica, posjeduje nekretnine u Beogradu i na Cipru. Nadalje, njezin očaravajući nastup na Ušću zauzima zapaženo mjesto na svjetskoj listi najposjećenijih koncerata.

U carstvu balkanske glazbe Zdravko Čolić ističe se kao jedan od najcjenjenijih pjevača koji ima značajnu cijenu. U izvanrednom prikazu talenta i popularnosti, postigao je izvanredan podvig 2019. osvojivši publiku sa šest uzastopnih nastupa u poznatoj beogradskoj Areni. Veličina njegova financijskog uspjeha je očita, s procijenjenim bogatstvom koje iznosi nevjerojatnih 25 milijuna eura.Nevjerojatnih 20 milijuna eura duga je Jelena Karleuša. Nekad je sa suprugom Duškom Tošićem značajno uložila kupnjom vile na Dedinju vrijedne oko tri milijuna eura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *