Dragoslav Lazić bio je najveća ljubav Snežane Savić, a malo ko zna da je glumica prije njega bila u braku sa ovim muškarcem

Dragoslav Lazić bio je najveća ljubav Snežane Savić, a malo ko zna da je glumica prije njega bila u braku sa ovim muškarcem

Manje poznata strana osobnog života Snežane Savić, zasjenjena njezinom udajom za redatelja Dragoslava Lazića i njegovom kasnijem brakom s njezinom mlađom kolegicom Draganom Trkuljom, jest činjenica da je imala prethodni brak u mladosti. Snežana i Dragoslav iz svoje zajednice imaju kćer Anitu. Snežanin prvi suprug uspješno je skrivao svoj identitet od očiju javnosti, pogotovo zato što su se vjenčali tijekom njezinog studiranja, čime je to poglavlje njezina života bilo skriveno od javnosti.

Nažalost, radost je bila prolazna, a savez se brzo raspao. Snežana se usmjerila na glumačke ambicije, a angažman u TV seriji Siniše Pavića vinuo ju je u zvijezde. Nakon još jednog emocionalnog sloma koji je proizašao iz romantične veze s poznatim redateljem, glumica je odlučila odreći se predstojećeg braka i mogućnosti majčinstva.

Dok sam krenuo na nevjerojatno putovanje roditeljstva, nažalost došao sam do točke prekida veze s Anitinim ocem. Zajedničkim dogovorom donijeli smo svjesnu odluku da se raziđemo, vođeni mojom nepokolebljivom odlučnošću da je zaštitim od bilo kakvog potencijalnog emocionalnog stresa koji može nastati zbog dva oca ili dvije majke. Čvrsto sam vjerovao da je od njezine najveće koristi da doživi samo jednu značajnu promjenu, koja je značila da njezini roditelji više ne žive zajedno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *