Kćerke Željka i Jovane Joksimović izrasle su u prave ljepotice! Pogledajte prve slike Ane i Srne i procijenite na koga liče

Kćerke Željka i Jovane Joksimović izrasle su u prave ljepotice! Pogledajte prve slike Ane i Srne i procijenite na koga liče

Željko i Jovana Joksimović su veoma poznati na našim prostorima, a u svome braku su oni dobil blizankinje Srnu i Anu. Pored toga što su javne ličnosti, uvijek se maksimalno trude kako bi svoje kćerke držali dalje od javnosti.Pored dvije kćerke imaju i sina, pa se može reći da su zaista jedna sretna porodica. Mediji su također jako zainteresovani za njihov poslovni i privatni život, ali su se oni trudili uvijek da neke stvari ne prikazuju baš javnosti.

U skorije vrijeme su njihove kćerke proslavile svoj  rođendan, a mnogi su se ljudi oduševili kada su ih vidjeli i rekli su da im je baš drago vidjeti ih nasmijane i sretne, te da izgledaju kao jedna neod0ljiva porodica.

Također su neki rekli da je sigurno ta žurka koju su priredili bila za pamćenje. Jovana i Željko se također i smatraju kao jedan od najskladnijih parova na estradi, a taj život nije nikakao jednostavan jer su stalno pod praćenjem medija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *