Dosta se pričalo o odnosu Džejle i Marije Šerifović, a sada je progovorila ona: Iznenadila sve odgovorom, priznala ljubav - "više ne želim da šutim.."

Dosta se pričalo o odnosu Džejle i Marije Šerifović, a sada je progovorila ona: Iznenadila sve odgovorom, priznala ljubav – “više ne želim da šutim..”

Marija se svih godina nije posebno bavila medijima. Uvijek je bila spremna dati izjave kada je to bilo potrebno, ali radije se drži povučeno. Iako u početku niječe glasine, često dopušta da one nastave kružiti, priznajući da je bilo mnogo rasprava i nagađanja oko njezine veze s Dzejlom. Je li logično svakodnevno nešto odbijati? Razmišlja vjeruju li drugi da ima luksuz baviti se tim stvarima. Njezina pažnja prvenstveno je usmjerena na sina, kako je napomenula. U posljednje vrijeme bilo je pokušaja da se njegovo ime povezuje s nekim stvarima, ali ona je odlučna to ne dopustiti.

Na sam spomen bebe u medijima, ona doživljava nepoznat osjećaj ,kako kaže neke stvari su drugačije. Mario će od danas biti nekome teret povećanih troškova, a sve zato što je netko odlučio istaknuti negativne strane njegova života. Više neće šutjeti; po prvi put iskreno osjeća duboku brigu za nekoga. Ova je izjava sve zatekla nespremne. Kako kaže sve medije čeka tužba ko spomene Marija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *