Zdravlje Lepe Brene ozbiljno ugroženo: Porodica i prijatelji očajni, lijek ne postoji - odbrojava posljednje dane

Zdravlje Lepe Brene ozbiljno ugroženo: Porodica i prijatelji očajni, lijek ne postoji – odbrojava posljednje dane

Lepa Brena, poznata pjevačica, zbog svog zdravstvenog stanja, točnije trombofilije, morala je znatno promijeniti način života. Višestruke hospitalizacije natjerale su je da promijeni svoj način života. Ipak, samo je nekoliko ljudi svjesno golemih prepreka s kojima se susrela prije više od deset godina.Nakon što je otkrivena cista na jajniku, poznata folk pjevačica hitno je operirana, no nažalost, njezine muke time nisu završile. Osobno sam 2010. godine doživjela značajan operativni zahvat u cilju rješavanja ciste na jajniku.

Na preporuku dr. Saše Ljubića odlučila sam se podvrgnuti nadaleko priznatom BRCA testu. Rezultati testa otkrili su postojanje mutiranog gena, što ukazuje na znatno povećanje vjerojatnosti razvoja raka dojke. U međuvremenu, Lepa Brena je primila potresne vijesti vezane uz razinu tumorskog markera, zbog čega je hitno morala na operaciju.
Šok je bio toliko jak da mi je vlastiti telefonski broj privremeno pobjegao iz sjećanja. Silni strah od moguće nemogućnosti pratnje djece na ekskurziji i nelagoda oko nepredviđenih nezgoda jako su me opterećivali.

Usred intenzivnih priprema za njihove nadolazeće solo nastupe, poznati pjevač istaknuo je važnost suočavanja sa strašnim istinama stvarnosti umjesto izbjegavanja. U svojoj službenoj izjavi, priznali su uznemirujuće vizije koje su im se infiltrirale u misli, ali su naglasili nužnost prihvaćanja ove surove stvarnosti i stjecanja vještina za snalaženje u njima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *